INGIN JUAL HARTANAH ANDA?

Saya Firdaus Zul’aimi (REN36202) Perunding Hartanah Berdaftar anda. Membantu menguruskan penjualan dan penyewaan Hartanah dengan lebih Cepat, Mudah dan Profesional.

Kenapa saya?

Saya telah membantu ramai pemilik hartanah dalam menguruskan penjualan dan penyewaan pelbagai jenis hartanah kediaman, komersial dan juga tanah.

khidmat servis Ejen Hartanah

Semak Harga Pasaran Semasa

Kami akan dapatkan harga pasaran semasa daripada bank atau penilai hartanah (valuer). Ini akan menentukan jumlah pembiayaan pembeli akan diluluskan.

Konsultasi @ Khidmat Nasihat

Konsultasi atau khidmat nasihat bagi urusan jual-beli atau sewa. Konsultasi dari persediaan awal hingga penjualan atau sewa selesai. 

Analisa Pasaran Semasa

Analisa pasaran semasa penting bagi menentukan rumah anda boleh dijual pada harga yang terbaik dalam tempoh masa yang anda perlukan.

Iklan Bersepadu

Integrated marketing samada offline dan online. Kami cuba pastikan setiap iklan dilihat seramai mungkin. Medium online seperti iProperty, Propertyguru, Facebook Ads, Google Adwords dan sebagainya.

Banker & Lawyer

Network yang baik dengan peguam hartanah dan pegawai bank adalah aset berharga. Ini akan membantu melicinkan urusan pemohonan pembiayaan, tukar nama dan sebagainya.

Kerja Berpasukan

Kerja berpasukan adalah lebih baik daripada buat sendirian. Ini akan memastikan segala tugas yang anda diamanahkan dapat dilaksanakan dengan cemerlang.

SEMAK HARGA HARTANAH DAN DAPATKAN CONSULTATION DARI SAYA

SHARE VIA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram